Orange Vitaliteit | Coaching
15688
page,page-id-15688,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Coaching bij stress & burnout

De coaching die ik aanbied bij stressgerelateerde klachten is gericht op het goed voor jezelf zorgen, het bewust worden van je lichamelijke signalen, en het stoppen van eventuele roofbouwpatronen in je gedrag. Tijdens de coaching zul je ervaren hoe je je psychische en lichamelijke toestand zelf kunt beïnvloeden. Het kan heel bevrijdend zijn te merken dat je er niet hulpeloos aan overgeleverd bent, maar daadwerkelijk ‘aan de knoppen kunt draaien’ van je gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen. Samen werken we aan je herstelgedrag en het herstelvermogen van je lichaam, zodat je weer met hernieuwde energie in je werk en leven staat.

 

Jouw coachvraag

Wat jouw coachvraag ook is, tijdens het coachtraject gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke hulpbronnen en hoe je deze effectief in kunt zetten om je gewenste doelen te bereiken. Waar krijg je positieve energie van? Soms lijken je gedachten en gevoelens ieder een eigen taal te spreken. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat ze ieder grotendeels vanuit een ander gebied in je hersenen bestuurd worden. Samen maken we dan de vertaalslag tussen beide hersendelen, zodat ze elkaar beter gaan verstaan. En je bijvoorbeeld niet alleen maar ‘in je hoofd’ zit, maar ook je lijf en gevoel laat meewegen bij het maken van belangrijke beslissingen in je werk en leven.

 

Heb jij een coachvraag over stress, burnout of vitaliteit? Je kunt bij Orange vitaliteitscoaching vrijblijvend terecht voor een intakegesprek.

Orange Vitaliteitscoaching

“Just take the first step. There will be ground.”